stratenovkl.jpg

 

 

 

 

 


 

home

 

Welkom in onze buurt                  

 

De geschiedenis van de Gruneriebuurt

 

Ons buurtbulletin:

Het Gruneriebulletin

 

Vrijwillige buurtbijdrage

 

Activiteiten in de buurt:

Buurtvoetbal

 

Fietstochten/buurtpicknick

 

Koffie-inloop-ochtend

 

Paasactiviteiten

 

Straatbarbecue

 

Straatspeeldag

 

Sint Maarten

 

Sint Nicolaas

 

Tuingluurdag                  

 

Nieuws uit de buurt in:

Uit de buurt 

 

Aangeboden&Gevraagd

 

Wie is wie/wie woont waar

 

Links                  

 

Contact

 

Bestel ons jubileumboekje

 

image003

 

Deze pagina is het laatst bewerkt

op 23 oktober 2018

 

 

Beste buurtgenoten,

 

Nieuws uit het Huis Ampijoloe en Het KunstKasteel!

 

* Op donderdag 1 november vanaf 19.30 uur is iedereen welkom voor een verkoping in het Huis Ampijoloe. We starten met een korte uitleg over Optidee (optidee.nl) bij een kop koffie of thee. Hierna kun je de artikelen bekijken en bestellen. De collectie kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en heerlijk comfort. Hiernaast bieden we sieraden aan die Hester heeft geimporteerd uit Israel, Italie en Turkije: deze kunnen meteen afgerekend en meegenomen worden. Het accent ligt op oorbellen.

 

* De eerstvolgende GastenTafel vindt plaats op vrijdag 2 november. (Altijd de eerste vrijdag van de maand). Voor vrijdag 2 november hebben we nog ruimte voor vier gasten. Heb je zin om mee te eten en nieuwe mensen te ontmoeten? Geef je dan op en stuur een mail naar gastentafel@ampijoloe.com. Als je daarna 7,50 Euro overmaakt op NL 12 0004 3291 08 tnv HC SCHELTENS is je aanmelding geregeld.

* Op vrijdag 26 oktober van 14 tot 16 uur organiseert Het KunstKasteel een workshop “Richt je droomhuis in”. De kinderen (vanaf 5 jaar) krijgen een leuk houten huisje . Dat gaan ze inrichten dmv verf, lapjes, leer, papier en natuurlijk......... glitter! Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar info@kunstkasteel.com. Deelnemen kost 17 Euro. Als dit bedrag bezwaarlijk is, neem dan contact op: dan treffen we een regeling.

 

* Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober van 14 uur tot 17 uur vindt het eerste HerfstKunstWeekend plaats, voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen: (kinderen kunnen meedoen met een ouder of grootouder, maar kunnen ook alleen meedoen).  Op de twee middagen staat het werk van een kunstenaar centraal waar de kinderen naar gaan kijken. Na het kijken volgt het vragen beantwoorden en daarna “kruipen de deelnemers in de huid van de kunstenaar”. Dat betekent dat ze een kunstwerk maken in de stijl van die kunstenaar. Uitdrukkelijk níet namaken, maar maken. Opgeven doe je door een mail te sturen naar info@kunstkasteel.com. Deelnemen kost 30 Euro per kind/volwassene per middag. Als dit bedrag bezwaarlijk is, neem dan contact op: dan treffen we een regeling.

Groet

Hester.


Hester Scheltens-van Schie
Rhijngeesterstraatweg 191
2343 BW Oegstgeest
Telefoon: 071-5237617
Mobiel: 06-23521164
Email: hester@scheltens.net
Ampijoloe: Huis vol Gebeurtenissen
www.ampijoloe.com
Email: info@ampijoloe.com
Het Kunstkasteel
www.kunstkasteel.com
Email: info@kunstkasteel.com

 

 

 

 

 

T E G E L S aangeboden:

 

Bij mijn buurman zijn tweedehands - maar nog goede - witte tegels gratis af te halen wanneer U die ergens voor zou kunnen gebruiken. De tegels hebben een formaat van 33 x 33 cm. Hij heeft er 36 stuks van staan, eventueel kunnen dus meerdere personen van het aanbod gebruik maken.    

 

De heer Abdel Baki woont in de Van Wassenaerlaan 32, tel.: 5177607.

 

H.Boter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tuinenovkl.jpg